Στην Digea ο Δήμαρχος Θηβαίων για το τηλεοπτικό σήμα Τ.Κ. Μουρικίου, Ξηρονομής και Δομβραίνας

DIGEA
Στην Digea ο Δήμαρχος Θηβαίων για το τηλεοπτικό σήμα Τ.Κ. Μουρικίου, Ξηρονομής και Δομβραίνας
Με τον Γενικό Διευθυντή  της Digea κ. Νίκο Μαστοράκη και την Commercial & Marketing Director  κα Ιωάννα Κολιάδου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, στις 9 Ιανουαρίου 2018 στα γραφεία της εταιρείας, στο πλαίσιο εξεύρεσης λύσης στο θέμα της κάλυψης τηλεοπτικού σήματος κρατικών και ιδιωτικών σταθμών στις Τοπικές Κοινότητες Ξηρονομής, Δομβραίνας, Μουρικίου και οικισμού Πλατανάκι.
Οι εν λόγω περιοχές έχουν μερική ή καθόλου κάλυψη, ακόμα και μετά την ψηφιακή μετάβαση της Digea στην περιοχή του Δήμου Θηβαίων. Ειδικότερα, σ' αυτές λειτουργούσαν στο παρελθόν αναλογικοί αναμεταδότες που είχαν εγκατασταθεί από τους Καποδιστριακούς Δήμους, οι οποίοι πλέον δεν λειτουργούν, μετά από παύση λειτουργίας τους από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.)
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την εγκατάσταση σταθμών συμπληρωματικής κάλυψης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου και της Digea και επιβεβαιώθηκε ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα και να αποκτήσουν οι κάτοικοι των εν λόγω περιοχών επαρκή κάλυψη τηλεοπτικού σήματος, ώστε να μη στερούνται την ψυχαγωγία και την ενημέρωση στη σύγχρονη εποχή της ψηφιακής κοινωνίας.

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ
KAΦΕΣ - ΣΝΑΚ - ΓΛΥΚΟ
Aυλίδος 62-68 ΘΗΒΑ
DELIVERY 2262 023230
Ωράριο: 4:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

beanbrothers

makripoulias2

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Νέα από το Blog μας

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK