Ράμπες για ΑΜΕΑ (αναπτυξιακά αμαξίδια) τοποθετούνται σε 3 κομβικές παραλίες της Βοιωτίας

saranti viotias
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τον Δήμαρχο Θήβας κ. Νικολάου, τον Δήμαρχο Τανάγρας κ. Περγάλια και με τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας , Αντιδήμαρχο κ. Βαλαούρα.

rampes amea
Κατόπιν άριστης συνεργασίας της Αντιπεριφερειάρχη με τους ανωτέρω Δημάρχους και Αντιδήμαρχο, ανακοινώθηκε ότι θα τοποθετηθούν ράμπες αναπήρων στις παραλίες Αντίκυρας, Δηλεσίου και παραλία Σαράντι.
Έργο με τίτλο:  «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΩΝ  ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΜΕΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του 2017.
«Στηρίζουμε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες γιατί βαθιά μας πεποίθηση τόσο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, όσο και δική μου είναι η ισοτιμία όλων των πολιτών της Βοιωτίας.
Τρεις ράμπες θα τοποθετηθούν στις παραλίες του Νομού διευκολύνοντας την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία στις θάλασσές μας. Η τοποθέτηση αυτών, αποτελεί επίσης ισχυρό τουριστικό προιόν για συγκεκριμένες κατηγορίες τουριστών απ΄ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

 

 


SERVICESMALL

KTEL THIVAS

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ
KAΦΕΣ - ΣΝΑΚ - ΓΛΥΚΟ
Aυλίδος 62-68 ΘΗΒΑ
DELIVERY 2262 023230
Ωράριο: 4:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

beanbrothers

makripoulias2

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

 

Νέα από το Blog μας

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK