Μήνυμα του Γραμματέα Οργανωτικού του ΛΑΟΣ

laos.karatzaferis

ΛΑ.Ο.Σ και Πατριωτικός Παρεμβατισμός
Όλοι εμείς στον ΛΑ.Ο.Σ που μείναμε όρθιοι , υπερασπιζόμενοι τις αρχές τις αξίες και την ΗΘΙΚΗ , είμαστε αποφασισμένοι αλλά και πεισμωμένοι περισσότερο απο ποτέ!


Μπούσουλας μας ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός, μια ιδεολογική πλατφόρμα που την πρεσβεύει και την υπερασπίζεται μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ δια του Προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη και τον ενστερνιζόμαστε όλα τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος.
Και επειδή πολλοί ακούνε αλλά λίγοι καταλαβαίνουν περί Πατριωτικού Παρεμβατισμού, να τονίσουμε ότι ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός σαν φιλοσοφία, αρχές και δράση, είναι αποτέλεσμα της αγωνίας πατριωτών, προερχομένων απ όλους τους πολιτικούς χώρους , απ όλες τις κοινωνικές τάξεις που αφουγκράζονται την αγωνία και τη θέληση της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτοί που τον ενστερνίζονται δεν θέλουν η Πατρίδα μας να παραμείνει σε τέλμα, ούτε αποδέχονται την απώλεια στην ποιότητα ζωής μας, ούτε αποδέχονται απώλεια στην εθνική μας κυριαρχία....... μέλημα όλων όσων ενστερνίζονται τις αρχές του Π.Π , είναι πρωτίστως να συμβάλουν πρακτικά και αποδείξιμα στην αναστροφή της πτωτικής πορείας της χώρας, μακριά από κάθε «πατριδοκαπηλία» και ακρότητες!
Ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός δεν αποτελεί αυστηρό και άκαμπτο «συνταγολόγιο» καθημερινής πράξης, δίνει όμως τις κατευθυντήριες γραμμές για αυτήν, ατομικά και κοινωνικά, με στόχο,
1. Να τιμήσουμε το παρελθόν μας
2. Να δράσουμε στο παρόν εντός της Κοινωνίας
3. Να χτίσουμε το μέλλον μιας ευημερούσας, εθνικά αξιοπρεπούς και σεβαστής, σύγχρονα οργανωμένης δυναμικής και κοινωνικά δίκαιης Ελλάδας.
Την τελευταία περίοδο παρατηρείται αθρόα προσχώρηση και δυνάμωμα των γραμμών του Π.Π. από Έλληνες πατριώτες όλων των ιδεολογικών προελεύσεων και κοινωνικοοικονομικών τάξεων και στρωμάτων που προτάσσουν πρακτικά και όχι μόνο θεωρητικά την αγάπη προς την Πατρίδα.
Αυτό μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε αλλά και αισιοδοξία για το αύριο των Ελλήνων!
Γιώργος Κρικόπουλος
Γραμματέας Οργανωτικού ΛΑ.Ο.Σ

KTEL THIVAS

lemonakos baner

cosmosbamer

κοστοπουλου

theseis ergasias


taverna mpampis aliki viiotias

megas security ypiresies.asfaleias thiva2 ban

anifantis1 001

 

 

 

mediahost

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  
DIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΓΕΛΙΕΣ
stratopedo thiva 189 aggelies

 papadimitriou kardiologos thiva ban

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK


San Antonio