TIGKAS MPANERne

Ελληνικές συμμετοχές εντυπωσίασαν στην έκθεση Cibus Parma 2018!

Greek Pavillion Cibus Parma 2018

Η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται στην Ιταλία, διεξήχθη από τις 07 έως τις 11 Μαϊου 2018, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα του ιταλικού επιχειρηματικού κόσμου, και όχι μόνο!

 

Η διεθνής έκθεση Cibus, διοργανώθηκε φέτος για 19η φορά στην πόλη της Πάρμα, πρωτεύουσα της ιταλικής γαστρονομίας, έχοντας καταφέρει με το πέρασμα των χρόνων να αποκτήσει τεράστια δυναμική και να εδραιωθεί ως το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός που αφορά την ιταλική αγορά τροφίμων. Στη φετινή διοργάνωση περισσότεροι από 3.100 εκθέτες, εκπροσωπησαν όλους τους κλάδους των τροφίμων και των ποτών, παρουσιάζοντας 1.300 νέα προϊόντα. Παράλληλα οι επισκέπτες της έκθεσης ξεπέρασαν τους 80.000 (20% εξ αυτών διεθνείς επισκέπτες), ενώ οι top-buyers ανήλθαν σε 2.500! Στη φετινή διοργάνωση τέλος δημιουργήθηκε και για 1η φορά η “Cibus Innovation Corner” όπου εκτέθηκαν σε ειδικές προθήκες περισσότερα από 100 καινοτόμα προϊόντα.

Από ένα τόσο σημαντικό εμπορικό γεγονός, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το ελληνικό στοχείο, καθ’ότι η Ιταλία αποτελεί παραδοσιακό εμπορικό εταίρο της χώρας μας, με  διαχρονική προτίμηση στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.  Οι έλληνες συμμετέχοντες άδραξαν την ευκαιρία, παρουσιάζοντας ένας εξαιρετικό δείγμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας στους ιταλούς & διεθνείς αγοραστές, που παρεβρέθηκαν στο Hall 8, στο χώρο του συλλογικού περιπτέρου, αλλά και στο Hall 2 των γαλακτοκομικών προϊόντων.

 Αναλυτικότερα οι εταιρείες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας, ήταν οι εξής:

• ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΕ • ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ • ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΑΕ • ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΕ – FRESCADO • Α/ΦΟΙ ΠΕΤΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΕ

Σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της ελληνικής συμμετοχής ήταν φυσικά και η Promo Solution, εξασφαλίζοντας για τους έλληνες εκθέτες, περίπτερα σε προνομιακά σημεία της έκθεσης, τα οποία ξεχώρισαν για την καλαισθησία και το design τους.

Όλοι οι εκθέτες έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους καθώς και από τις πολλές και σημαντικές εμπορικές επαφές που πραγματοποίησαν. Μάλιστα η πλειοψηφία αυτών, ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη διοργάνωση του 2020, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα συμμετάσχουν και στη διεθνή έκθεση Sial Paris που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, την περίοδο 21 – 25 Οκτωβρίου 2018, η οποία αποτελεί και το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τον κλάδο των τροφίμων και των ποτών που θα πραγματοποιηθεί παγκοσμίως για το 2018.

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

H Promo Solution έχοντας ήδη συμμετάσχει επιτυχημένα σε μερικές από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις για το 2018 (ISM, BioFach, Fruit Logistica, Food Expo Athens, Seafood Expo Global κ.α.), συνεχίζει δυναμικά το εκθεσιακό της πρόγραμμα, έχοντας ηδη εξασφαλίσει παρουσία σε εκθέσεις όπως: PLMA Amsterdam, Posidonia, Fine Food Australia, Sial Paris, All4Pack κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το site www.promosolution.net, καθώς και τη σελίδα της Promo Solution στο Facebook.

camora

 


ANASTASIOY

hliaslogotipo

lefkiano

Κωνσταντίνος Μπακομήτρος

estereaWebp.net gifmaker

koropouli2

TIGAS ANNA

ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΘΗΒΑ

farmakio

lempesis

monomaxoi

camora

 

SERVICESMALL

KTEL THIVAS

ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Με πρωτοβουλία του Κέντρου Θηβαϊ&...
Όλοι μας θυμόμαστε πριν λίγα χρόνια &tau...
Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου...
επισκέφθηκε την Ελληνική Αεροπο&r...
 {module[208]}  Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤ...

milipede

meli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ
ΠΕΥΚΟ-ΡΕΪΚΙ
ΒΟΙΩΤΙΑ
ΤΗΛ 6980093156
ΑΠΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ

ARGIRIS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ -  ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΑΦΙΣΣΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

ARGIRIS 2

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑDIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
theseis ergasias

aggelies

 

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK