Παρνασσός -Το e-sterea (viotiashop) σας ταξιδεύει σε ένα παραμυθένιο τοπίο!!!

 

parnassos-xioni49

Πίσω από τον φωτεινό ήλιο που ίσως έχουμε στα πεδινά στην Βοιωτία, με μία ώρα δρόμο ο Βοιωτός μπορεί να βρεθεί σε ένα πραγματικά παραμυθένιο τοπίο. Στην καρδιά του πανέμορφου Παρνασσού , όποιος βρεθεί νιώθει ότι ξαφνικά γυρίζοντας την σελίδα από το Παραμύθι "Η Μαγεία του Χιονιού" μπαίνει μέσα στις σελίδες του παραμυθιού και περιπλανιέται σε έναν υπέροχο ονειρικό κόσμο. Τον Λευκό Κόσμο, τον παγωμένο κόσμο , για μικρούς και μεγάλους. Όλοι αγαπάμε το χιόνι. Βλέποντας τα θεόρατα δέντρα δεξιά και αριστερά φορτωμένα με την λευκή ομορφιά του χιονιού ταξιδεύει κανείς σε έναν άλλο κόσμο.

Το Viotiashop θέλοντας να σας προσφέρει λίγο από αυτή τη λευκή απόλαυση στα φωτο-ταξιδεύει στην καρδιά του Παρνασσού. Μετά από μία υπέροχη διαδρομή, μετά από το πέρασμα μέσα από την μοναδική Αράχωβα, το στολίδι μας, ανεβαίνοντας προς τα πάνω υπάρχουν πολλά σημεία που μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να βρεθεί ανάμεσα στο χιονισμένο τοπίο.

Όσο προχωράμε το χιόνι πυκνότερο. Φτάνοντας σε ένα σημείο με πυκνή ομίχλη και δίπλα μας φορτωμένοι με χιόνι  γίγαντες τα πανύψηλα δέντρα. Κάτι το εντελώς μαγικό.

Απολαύστε την ομορφιά του τοπίου με αποκλειστικές φωτογραφίες του e-sterea ( Viotiashop) από παλαιότερο αφιέρωμαparnassos-xioni2

parnassos-xioni3

parnassos-xioni4

parnassos-xioni49

parnassos-xioni

Φωτογραφίες

KTEL THIVAS

lemonakos baner

cosmosbamer

theseis ergasias


taverna mpampis aliki viiotias

megas security ypiresies.asfaleias thiva2 ban

anifantis1 001

 

 

 

mediahost

 

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ  
DIKIGOROS2 E STEREA.GR LOGO
ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΑΓΓΕΛΙΕΣ
stratopedo thiva 189 aggelies

 papadimitriou kardiologos thiva ban

ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ

FACEBOOK


San Antonio